Το TattooFashion.gr στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες τoυ, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν διαφέρουν από τις αγορές από ένα φυσικό κατάστημα. Έτσι σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 2251/94), μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημά μας μέσα σε 14 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή και να σας επιστραφεί χρηματικό ποσό θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην συσκευασία του, άθικτο και να μας επιστρέψετε και την απόδειξη Λιανικής. Θα αφαιρέσουμε ότι έχουμε πληρώσει για μεταφορικά και μόλις παραλάβουμε από την courier το χρηματικό ποσό θα σας το καταθέσουμε σε τραπεζικό λογαριασμό. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε όλη την διαδικασία.


Όροι Επιστροφής
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συνοδευέται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και όχι από φωτοτυπία αυτής.

Σε περίπτωση που το προϊόν προς επιστροφή δεν πληρεί τους παραπάνω όρους θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση.

Ο τρόπος επιστροφής του προϊόντος που αγοράσατε από εμάς θα πρέπει να καθοριστεί από εμάς και γι'αυτό σας παρακαλούμε πριν κάνετε κάποια ενέργεια επιστροφής υ επικοινωνήστε μας τηλεφωνικά ή ακολουθήστε τις οδηγίες επιστροφής που βρίσκονται μέσα στην συσκευασία του προϊόντος που παραλάβατε. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές προς εμάς βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη εκτός από περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας οπότε φυσικά τα έξοδα επιστροφής είναι δική μας ευθύνη, πάντα κατόπιν συνεννόησης. 

Αλλαγές

• Συμπληρώστε την φόρμα αλλαγής που θα βρείτε μέσα στην συσκευασία του προϊόντος που παραλάβατε και τοποθετήστε την μέσα στο δέμα, ώστε όταν το παραλάβουμε να καταλάβουμε ποιος/α είστε και τι θέλετε.

• Συσκευάστε το όσο πιο προσεκτικά γίνεται.

• Στείλτε το πίσω με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε. Αν δεν έχετε κάποιον τρόπο και για να μην πληρώσετε υπερβολικά χρήματα , μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τις καλύτερες τιμές που έχουμε εμείς με τις courier. Σε περίπτωση που το στέλνατε μόνος/η σας θα σας χρέωναν 15€ έως 20€ μόνον για την αποστολή.  Εμάς θα μας το χρεώσουν 12€ ( παραλαβή και  αποστολή).  Τηλεφωνήστε στην ίδια courier που το παραλάβετε (ΕΛΤΑ courier ή Γενική ταχυδρομική) και πείτε τους χρέωση παραλήπτη. Θα χρεωθούμε εμείς τα  έξοδα και στο γυρισμό θα τα χρεώσουμε σαν αντικαταβολή.

 

• Αποστολή στα στοιχεία (TattooFashion, Μεσολογγίου 25 – Τριανδρία, 55337, Θεσσαλονίκη, 2313.050208)

3 little birds ... Saying, This is our message 2 you

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Please publish modules in offcanvas position.